Over ons

Zen Properties

Sinds 2000 actief in de vastgoedsector in België, werd ik in 2013 verliefd op de Costa Blanca.

Het idee om werk en plezier te combineren werd geboren door Zen Properties op te richten om onze landgenoten de prachtige regio van de Costa Blanca te laten ontdekken en hen op weg te helpen bij hun zoektocht naar hun droomhuis volgens de regels van de kunst en in volle rust!

Waarom de Costa Blanca?

Voor de levenskwaliteit, de meer dan 300 zonnige dagen per jaar, de 218 kilometers aan stranden, waarvan vele het ‘blauwe vlag’ kwaliteitslabel genieten, haar prachtige golfbanen, haar vele watersportclubs of nog de feestelijke sfeer.

De Costa Blanca heeft een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan vastgoed met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Costa Blanca trekt eveneens cultureel toerisme aan dankzij de talrijke kastelen, archeologische sites en musea.

Het is bovendien ook het ideale vertrekpunt voor de ontdekking van vele Spaanse steden.

 

Contact

Meer info?

Als u meer informatie nodig heeft betreffende een van onze panden, of voor alle andere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.


marina@zenproperties.be

+ 32 475 98 15 25

+ 32 475 98 15 25

* Verplicht veld
Wie zijn wij

Zen Properties begeleidt u in uw zoektocht naar uw tweede verblijf aan de Costa Blanca en helpt u bij alle administratieve zaken.