Over ons

Sinds 2000 actief in de vastgoedsector in België, werd ik in 2013 verliefd op de Costa Blanca.

Het idee om werk en plezier te combineren werd geboren door Zen Properties op te richten om onze landgenoten de prachtige regio van de Costa Blanca te laten ontdekken en hen op weg te helpen bij hun zoektocht naar hun droomhuis volgens de regels van de kunst en in volle rust!

Bekijk onze nieuwste panden

Alles over onze diensten

Juridische bijstand - Zen Proprerties

Juridische bijstand

Wij werken ter plaatse samen met een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het vastgoedrecht. Zij, voeren het juridisch onderzoek met betrekking tot uw toekomstige woning.

Aankoop meubilair - Zen Proprerties

Aankoop meubilair

Indien u dit wenst, kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van uw meubilair. De Spaanse bedrijven waarmee wij samenwerken bieden verschillende 'pakketten' aan, rekening houdend met het type woning, het aantal kamers en uw budget.

Bezichtigingstrip - Zen Proprerties

Bezichtigingstrip

Het is belangrijk om zich vertrouwd te maken met de regio voor de aankoop van een woning. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hen rond te leiden tijdens een bezichtigingstrip van twee tot drie dagen.

Contact

Meer info?

Als u meer informatie nodig heeft betreffende een van onze panden, of voor alle andere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.


marina@zenproperties.be

+ 32 475 98 15 25

+ 32 475 98 15 25

* Verplicht veld
Wie zijn wij

Zen Properties begeleidt u in uw zoektocht naar uw tweede verblijf aan de Costa Blanca en helpt u bij alle administratieve zaken.