Onze diensten

Zen Properties

Juridische bijstand

Wij werken ter plaatse samen met een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het vastgoedrecht. Zij, voeren het juridisch onderzoek met betrekking tot uw toekomstige woning.

De advocaat zal vervolgens het koopproces uitleggen in uw eigen taal en zal de nodige stappen ondernemen voor uw N.I.E.-nummer. Het N.I.E.-nummer is een fiscaal identificatienummer dat vereist is bij de uitvoering van transacties in Spanje.

Hoewel het niet verplicht is om zich te laten bijstaan door een advocaat, wordt het toch ten zeerste aangeraden.

In Spanje voert de advocaat het juridisch onderzoek, dat in België door de notaris gebeurt.

De taak van de notaris in Spanje is beperkt tot het opstellen van de akte van eigendomsoverdracht en de registratie daarvan in het eigendomsregister.

Door het verlenen van een volmacht aan de advocaat, kan hij hiervoor zorgen zonder dat u ter plaatse aanwezig hoeft te zijn.

Zen Properties

Advies over verzekering

Wij brengen u in contact met een Spaanse verzekeringsadviseur op het terrein die Nederlands spreekt en die een service biedt van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Zen Properties

Opening bankrekening

Het is noodzakelijk om over een Spaanse bankrekening te beschikken voor het betalen van de water- en elektriciteitsrekeningen en de onroerende voorheffing.

De advocaat kan ook voor de opening van uw bankrekening zorgen en u de nodige informatie verschaffen over de Spaanse bankpraktijken.

Zen Properties

Aankoop meubilair

Indien u dit wenst, kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van uw meubilair.

De Spaanse bedrijven waarmee wij samenwerken bieden verschillende 'pakketten' aan, rekening houdend met het type woning, het aantal kamers en uw budget.

De "packs" kunnen ook samengesteld zijn uit huishoudelijke apparaten, lampen en jaloezieën. Dit alles geleverd, geplaatst en aangesloten voor uw aankomst zodat u ten volle kan genieten van de heerlijke zon van de Costa Blanca van zodra u aankomt.

Zen Properties

Bezichtigingstrip

Het is belangrijk om zich vertrouwd te maken met de regio voor de aankoop van een woning. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hen rond te leiden tijdens een bezichtigingstrip van twee tot drie dagen.

Wij zorgen voor de accommodatie (hotel of appartement, afhankelijk van de beschikbaarheid).

Deze reis combineert het bezoek van verschillende panden, de verkenning van de regio (stranden, winkelcentra, lokale markten enz.) evenals het proeven van de Spaanse keuken.

Deze reis helpt u bij het nemen van de juiste, weloverwogen beslissing.

 

Verloop:

- dag 1: wij verwelkomen u op de luchthaven en zorgen verder voor u. Wij bezoeken samen panden die beantwoorden aan uw criteria en maken enkele tussenstops om de regio te verkennen en te genieten van overheerlijke Spaanse gerechten.

- dag 2: overleg over het verloop van de eerste dag en de voortzetting van de bezoeken op basis van uw verfijnde criteria. Nog steeds met culinaire en verkennende tussenstops.

- dag 3: gratis informatievergadering met onze advocaat en finaal overleg.

Zen Properties

Begeleiding bij de oplevering van uw nieuwe woning

 

Zen Properties

Overige

Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij u voor het plaatsen van een pergola, onderhoud van het zwembad of tuin, schilderwerken, schoonmaakdienst, installatie en onderhoud van airco enz. aanbevelen.

Zen Properties

Prijskaartje

Deze diensten zijn volledig gratis. Wij worden door de projectontwikkelaars vergoed, zonder dat deze kost aan onze klanten worden doorgerekend.

 

Met Zen Properties wordt uw droom in alle rust waar!

Contact

Meer info?

Als u meer informatie nodig heeft betreffende een van onze panden, of voor alle andere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.


marina@zenproperties.be

+ 32 475 98 15 25

+ 32 475 98 15 25

* Verplicht veld
Wie zijn wij

Zen Properties begeleidt u in uw zoektocht naar uw tweede verblijf aan de Costa Blanca en helpt u bij alle administratieve zaken.